V Loučni oslavili dvacáté výročí

Společnost Pawlica s. r. o. v letošním roce oslavila významné jubileum dvaceti let své existence. Na počest tohoto výročí v říjnu uspořádala velkolepou oslavu na zámku Loučeň, kam byli vedle zaměstnanců pozváni také zákazníci a obchodní partneři firmy. Firmě se za uplynulých 20 let podařilo dosáhnout mnohého, nejenže výrazně rozšířila svůj sortiment, ale také několikanásobně zvýšila počet zaměstnanců a expandovala do několika dalších evropských zemí.

Filozofií firmy Pawlica s. r. o. je dodávka kvalitních technologií pro skladování a posklizňovou úpravu obilovin, včetně servisních služeb. Proto již řadu let zastupuje pouze prověřené výrobce, s nimiž ho pojí dlouholetá spolupráce. Mezi ně neodmyslitelně patří německá firma STELA, jejíž sušičky vynikají nízkou spotřebou energie a vysokou efektivitou sušení. Pro uskladnění velkého objemu produkce nabízí Pawlica s. r. o. pozinkovaná sila amerického výrobce BROCK, který dodává největší sila na světě. Pro uskladnění menšího objemu produkce jsou pak určena sila polského výrobce sil BIN. Pro účely čištění a předčištění firma nabízí německé čističky GEBR. RUBERG s tradicí od roku 1848, jejichž předností je téměř bezprašný provoz. Pro přepravu materiálu jsou nabízeny dopravníky skandinávských výrobců SKANDIA a JE-MA, nebo velmi oblíbená obilní pumpa Hutchinson americké výroby.

V sortimentu skupiny Pawlica nalezneme také již zmíněné laboratorní vybavení pro měření jakosti obilí německé značky Pfeuffer. Její výrobní program zahrnuje kompletní sortiment zařízení od měření vlhkosti na poli, na posklizňových linkách až po automatický i manuální odběr vzorků obilí z aut, čištění, třídění a kompletní analýzy všech vzorků.

Mezi novější technologie v nabídce patří například třídičky obilovin BoMill určené ke kvalitativnímu třídění pšenice, pšenice tvrdé a ječmene, dále průtočné váhy JESMA nebo také silniční mostová váha Pawlica TruckScale. S tímto sortimentem může nyní firma Pawlica s. r. o. zákazníkům dodávat kompletní posklizňové linky.*

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *