28.03.2022 | 04:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Změna ve vedení zemědělské divize

Ve vedení divize Řešení pro zemědělství pro Česko a Slovensko společnosti BASF došlo ke změně. Novou ředitelkou se stane Viktoria Szabolcsiová, která nahradila Johannese Weimera. Plánuje pokračovat v dosavadním směru.

Viktoria Szabolcsiová ve společnosti BASF působila od roku 2020 na pozici šéfky controllingu a dodavatelského řetězce v divizi Řešení pro zemědělství pro severní část regionu Evropa, Střední východ a Afrika (EMEA). Vystudovala business management v Budapešti. Do BASF nastoupila v roce 2005 jako manažerka zákaznického servisu a logistiky. V maďarské a české BASF následně zastávala různé manažerské pozice v oblasti dodavatelského řetězce a controllingu. Společnost o tom informovala v tiskové zprávě.

Nová ředitelka divize pro Česko a Slovensko chce pokračovat ve směru, který vytyčil Johannes Weimer. S jeho přispěním divize v posledních letech dosáhla výborných výsledků, uvádí tisková zpráva. Dodává, že BASF zároveň obhájila svou pověst lídra inovací, když v letech 2020 a 2021 uvedla na český a slovenský trh více než 15 nových řešení pro zemědělství. Řadí se mezi ně osivo, produkty pro ošetření osiva, přípravky na ochranu rostlin (triazolová účinná fungicidní látka revysol) a přípravky pro management dusíku. Řadí se mezi ně také digitální nástroje založené na platformě BASF xarvio. Divize se zapojila do vývoje systému uzavřeného plnění easyconnect. Johannes Weimer v rámci skupiny BASF od 1. března 2022 zastává funkci viceprezidenta sekce Global Strategic Marketing Fungicides v německém Limburgerhofu.*

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down