25.03.2008 | 04:03
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Specialisté v severočeském regionu

Začátkem roku otevřela pro své zákazníky společnost Cime Pelhřimov dceřinou společnost Cime-S v Čížkovicích nedaleko Lovosic v areálu firmy A. G. Service. Firma se zabývá distribucí strojů pro zemědělskou, stavební a komunální techniku. Co přinese toto rozšíření stálým i potencionálním zákazníkům?

Již v prvních dnech otevření si v nové pobočce nemohli stěžovat na nedostatek zájmu ze strany zákazníků. Mateřská společnost Cime, s. r. o., se sídlem v Pelhřimově, byla založena v roce 1994 a její činnost byla původně orientována na prodej a servis zemědělských strojů určených pro široký okruh zemědělských subjektů. Koncem roku 1994 společnost koupila nové budovy v Pelhřimově, do kterých se po rekonstrukci přestěhovala a zvětšila tím svou prodejní a skladovací plochu. V novém sídle došlo postupně k rozšíření činnosti o výměnné středisko autoagregátů, velkoobchod a maloobchod s pneumatikami a pneuservis.

Spolehlivost a fungující servis

Cílem společnosti Cime je vybudování dlouhodobých obchodních vztahů se všemi klienty. Strategie firmy je postavena na korektním jednání s vysokou odbornou úrovní. Snaží se rozšiřovat sortiment nabízených strojů tak, aby byli schopni vybavit kvalitní technikou i další průmyslová odvětví (například stavebnictví, lesnictví, provozy silnic a komunálu). Pro úplnou nabídku prodeje zabezpečují i služby v oblasti financování a pojištění.
Dalším z cílů společnosti je spolehlivý provoz strojů po celou dobu jejich životnosti. Velký důraz kladou na technický servis a optimální dodávky náhradních dílů. Společnost disponuje týmem zkušených, odborně vyškolených mechaniků s několikaletou praxí, který zajišťuje a provádí záruční i pozáruční servis. S tím samozřejmě souvisí i centrální sklad náhradních dílů, který je přizpůsoben požadavkům všech zákazníků tak, aby jim bylo možné vyhovět v co nejkratších termínech.

Nové produkty

Mezi novinky patří teleskopický manipulátor Merlo P 55,9 S, vybavený plnohodnotným tříbodovým závěsem, vývodovým hřídelem a dvoučinnými vzduchovými brzdami. Manipulátor má odpruženou kabinu, rameno a nápravu. Výrobce této novinky, italská společnost Merlo, je autorem mnoha unikátních technických řešení –jako první přišli s motorem na boku stroje nebo mají patentovaný boční posuv v kombinaci se svahovým vyrovnáváním.
V poslední době patří mezi časté pracovní operace používání mulčovačů. Společnost Cime nabízí v této oblasti ucelený výrobní program. Kromě kompletního sortimentu těchto strojů s pracovním záběrem od 95 do 470 cm nabízí možnost horizontálního, vertikálního či výkyvného mulčovače.

Rozhovor s Ing. Miloslavem Šindelářem, jednatelem společnosti Cime-S.

Co vás vedlo k otevření nové společnosti nedaleko Lovosic?
Společnost Cime Pelhřimov má díky kvalitní nabídce techniky širokou základnu zákazníků a je tedy logické, že v zájmu zachování špičkových služeb je třeba jít blíže k samotným uživatelům. Jde tedy zejména o zkvalitnění prodejních a poprodejních služeb stálým i novým zákazníkům v severočeském regionu. Každý z našich zákazníků uvítá rychlejší a pohotovější servis a dodávky náhradních dílů přímo z našeho skladu v Čížkovicích.

Kdy přesně jste otevřeli novou provozovnu?
Právní subjektivitu jsme získali koncem roku 2007 a provozovnu, konkrétně servisní dílnu, sklad náhradních dílů a nezbytné administrativní zázemí jsme si od začátku ledna 2008 pronajali od společnosti A.G. Service, poblíž čížkovické cementárny. Od 20. do 23. února jsme pro naše partnery připravili slavnostní zahájení provozu střediska spojené s výstavou nabízené techniky.

Jaký přínos bude mít nová pobočka ve směru k zákazníkům a ke společnosti Cime?
Jak již bylo řečeno, naším prvotním zájmem je uspokojit náročné požadavky zákazníků v severočeském regionu, ale i v přilehlých oblastech. Společnost Cime tak získá dokonalejší přehled o provozu a spolehlivosti naší techniky a o praktických zkušenostech samotných uživatelů.

Přineslo otevření pobočky v severočeském regionu budoucím zákazníkům nějaké novinky či akční produkty?
Nesmíme samozřejmě zapomenout na osvědčený prodejní sortiment, který se snažíme zákazníkům ještě více zpřístupnit akčními cenami a mimořádnými podmínkami financování.
Kromě superžhavé novinky, teleskopického manipulátoru Merlo P 55.9 CS, jsme návštěvníkům slavnostního zahájení poprvé v ČR představili samojízdné žací stroje s nulovou osou rotace od amerických výrobců Grasshoper a Walker. Tyto stroje jsou zajímavé svojí mimořádnou pohyblivostí a výkonností při sečení a velkou nabídkou pracovních adaptérů nejen pro ošetřování zelených ploch, ale i pro letní a zimní údržbu chodníků a drobných komunikací. Byly pro ně určeny speciální zaváděcí ceny a předváděcí modely, které každého potenciálního uživatele přesvědčí o deklarovaných kvalitách.

Bude nově otevřená pobočka nabízet stejné portfolio výrobků jako další dceřiná společnost Cime-M na jižní Moravě, nebo bude zaměřena pouze na určité zákazníky?
Kromě portfolia mateřské firmy Cime jsme našim zákazníkům ve spolupráci s firmou RCG-Agromex připravili ucelený program traktorů Fendt, které jsou vhodné nejenom do zemědělských provozů, ale i pro zimní a letní údržbu komunikací. Oproti sesterské společnosti na jižní Moravě se tedy více zaměříme na velké zemědělské podniky, na stavební firmy a společnosti, pracující v komunální sféře či v sektoru zakládání a ošetřování zelených ploch.

Proč jste vybrali právě tuto lokalitu?
Odpověď je jednoduchá. Rozhodla příznivá poloha poblíž dálnice D8 ve středu zemědělské oblasti, která se právem nazývá zahradou Čech. Jsme také blízko průmyslovým oblastem na severu Čech a do Prahy za svými zákazníky dorazíme do třiceti minut. Můžeme tak rychle a spolehlivě poskytovat své služby všem našim partnerům, a to je pro naši novu společnost prvořadým cílem.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down