19.08.2024 | 06:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Přípravky pro efektivní produkci

Na výstavě Naše pole se prezentovala i společnost Envi Produkt s přípravky, které zemědělcům pomáhají k efektivní rostlinné a živočišné výrobě. Navíc jsou šetrné k životnímu prostředí, neboť poptávka po přírodních a ekologických produktech roste. V nabídce nechybějí ani přípravky do bioplynových stanic.

Společnost Envi Produkt dodává na trh přípravky výživy rostlin vyráběné ve spolupráci se společností Envia, s. r. o. Kromě složení a účinnosti se u těchto produktů klade důraz na ochranu životního prostředí a jednoduchost aplikace. Envi Produkt je také výhradním distributorem přípravků firmy HUMAC Czech, s. r. o., pro Českou republiku, které obsahují účinné přírodní látky s vysokou koncentrací huminových kyselin. Tyto produkty jsou určené k aplikaci do půdy a v nejčistší formě i pro hospodářská zvířata.

Přípravky PROVEO

Vlajkovou lodí nabídky společnosti Envi Produkt jsou přípravky PROVEO STAR a PROVEO MEGA. Jak bylo uvedeno na banneru ve stánku, PROVEO STAR odemkne živiny v půdě a zaručuje jejich kontinuální přísun během celé sezóny. PROVEO MEGA zase zvyšuje odolnost vůči patogenům, snižuje účinky klimatického a herbicidního stresu a zvyšuje příjem živin a tím i lepší využití základního hnojení.

Produkty HUMAC

Produkty HUMAC jsou vhodné jak do rostlinné výroby, tak k výživě hospodářských zvířat. Tak například přípravek HUMAC Agro optimalizuje využití živin rostlinami, snižuje spotřebu minerálních hnojiv, zadržuje vodu v půdě a dlouhodobě zvyšuje její úrodnost. Vysokým obsahem organického uhlíku upravuje poměr C:N v půdě. Vlastní produkt obsahuje množství biogenních látek, přitom umožňuje akumulovat další minerální látky a vitamíny pro výživu rostlin. Navíc váže toxické látky, těžké kovy a pozůstatky chemických přípravků (pesticidy, herbicidy), revitalizuje zamořené půdy upravuje pH půd. Významně snižuje ztráty živin vyplavováním (N, P, K, Ca, Mg a jiných mikro, makro a stopových prvků), což vede k nárůstu kořenů pěstovaných rostlin, které tak lépe odolávají stresovým faktorům. Výsledkem je větší množství i kvalita zemědělské produkce.*

Celý článek naleznete v Zemědělci č. 34

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down